Benvinguts i benvingudes a la nostra escola!!!. Si voleu conèixer a tots el xiquets i xiquetes de Faura passeu.

RONDINETA I LLEUGERA

Per fi, ja està aci la FESTA de Rondineta i Lleugera!!!.

Després de tot l'any participant al Projecte per a Educació infantil de creació literària cooperativa en Internet creat per professors del CEIP Juan Carlos I d'Almenara, hem anat a Almenara per gaudir de la festa de final de projecte junt a totes les escoles participant: almenara, castelló, port de sagunt i faura.

Volem donar les gràcies a totes les mamás, i també a un papà (per fi s'animen)per ajudar-nos i acompayar-nos a la nostra festa.

Ho hem passat molt bé!!!

Volem felicitar als xiquets de 5 anys de l'escola Serrano Suñer de Castelló perquè vàrem fer un teatret molt bonic de Rondineta i Lleugera. Gràcies amics!!!

Aci teniu un poc de l'actuació del teatre de acomiadament, on vàrem eixir xiquets de Faura com artistes convindats: Bryan, Sergio, David i Rafa.



L'any que vé, més......



Projecte per a Educació infantil de creació literària cooperativa en Internet creat per professors del CEIP Juan Carlos I d'Almenara

2 comentarios:

www.mcarmenfaura.blogspot.com dijo...

Molt bonic. Estava esperant les fotos para vore-le. I m'he trobat amb la sorpressa de veure al meu fill.

VICKY GALLEGO dijo...

Hola Mari Carmen!!. Gràcies per visitar sempre el nostre blog, es una alegria saber que hi ha gent esperant amb ganes les publicacions de tot el que fem.
Rafa o va fer molt bé, encara que el xiulet del pardalet no li sonaba, jejej, jo crec que ja estava molt cansat de tot el dia.
Un bes