Benvinguts i benvingudes a la nostra escola!!!. Si voleu conèixer a tots el xiquets i xiquetes de Faura passeu.

FESTIVAL FI DE CURS

Avui hem celebrat el Festival de fi de curs de l'escola Sant Vicent Ferrer de Faura.
Volem felicitar a tots el alumnes perque han fet unes actuacions magnífiques, però en especial volem donar l'enhorabona a tots els nostres peques d'infantil perqué després de tant esforç han fet unes actuacions espectaculars; les millors de tota l'escola!!!.

El matí ha començat amb molt de ritme amb els alumnes de 3 anys amb la cançó: "Tu corazón y el mio hacen bum, bum, bum". Les Marietes han ballat molt bé!! Anaven tots molts guapos en eixos cors gegants que han fet les seues families.



Després era el torn de les clases de 4 anys, que ens han fet passar una estona ben divertida amb cançons de miliki.
1. "Havia una vez un circo" amb gimnastes, domadora amb els seus lleons, pallassos, malabaristes i un mag.
2. "Vaya mentira". Els més rockeros de l'escola es han demostrat que als 4 i 5 anys es pot ballar de meravella i amb molt de ritme.
3. "Vamos de paseo". Els conductors més intrèpids de l'escola han fet un viatge en cotxe sempre vigilats de prop pels policies locals de Faura.
4. "Dale Ramón". L'equip de futbol dels xiquets/es de 4 anys ens han ensenyat a xutar ben fort per marcar gol.
5. "Son mis amigos". I per acabar tots junts hem ballat la cançó de Amaral i hem desitjat un "BON ESTIU" amb la pancarta tan bonica que ens havien preparat les mamis.



Per acabar les actuacions d'infantil els xiquets de 5 anys han ballat la cançó de mooving de Macaco. I després, un a un han pujat a l'escenari per a graduar-se i rebre l'orla de final de etapa. Enhorabona pirates!!!

No hay comentarios: