Benvinguts i benvingudes a la nostra escola!!!. Si voleu conèixer a tots el xiquets i xiquetes de Faura passeu.

FI DE CURS

Ja queda molt poc per a que acabe el curs i ens toca fer valoració de tot l'any.

A l''aula de 3 anys les marietes s'han fet grans!!!!. Encara recordem els primers dies de setembre quan alguns xiquets/es venien plorant a l'escola perque era un món desconegut per a ells.

Però, poc a poc s'han adaptat molt bé a l'escola i han gaudit de totes les activitats i excursions (que han sigut moltes). Han aprés moltes coses i han treballat com els que més, i tot gràcies a la seua tutora, Pili, que a pesar de tindre 29 xiquets/es i un espai redüit, li ha tret profit a totes les situacions per tal que totes les marietes estigueren contentes a l'escola. Bon treball marietes!!!A les aules de 4 anys, ha sigut un curs molt profitós perqué s'ha vist tot el treball realitzat durant el curs passat. Els xiquets/es han crescut, s'han fet més independients i més listos. Des d'aci, Elena i jo (Vicky) volem felicitar a tots els peixos i granotes per tot el que han aprés i tot el que ens han enseyat. Volem resaltar el treball realizat per RACONS i TALLERS durant aquest curs, perque hem experimentat una nova forma de treball conjunta amb tots els xiquets/es de 4 anys amb un resultat extraordinari.

Però el més important de tot, a banda de les questions acadèmiques, es resaltar el companyerisme i la amistat que uneix a les dos clases de 4 anys. Gràcies peixos i granotes!!!!
Per últim, a l'aula de 5 anys els Pirates ja estàn preparats per a la seua graduació. Aquest any les seues tutores, Mati i Ester han tingut que treballar de valent per a que tots els pirates promocionen a primària molt preparats.

Esperem que sempre s'en recordeu del vostre pas per Infantil.


BON ESTIU A TOTS!!!!L'any que ve.............. més i més.......
2 comentarios:

M.Carmen dijo...

Hui fa un any que Rafa està a Faura.

De veritat que recordem la primera vegada de cada cosa.

El pobret va plorar una mica el primer dia d'escola, pero ja no més. Recorde que Eugenia digué que s'havia portat molt bé

vicky dijo...

Hola M. Carmen!!! La veritat es que Rafa s'ha fet gran. És un xiquet molt curiós i amb ganes d'aprendre.
Gràcies per seguir el nostre blog i participar en ell; en setembte t'espere de nou amb activitats noves.
Bon estiu!!!!