Benvinguts i benvingudes a la nostra escola!!!. Si voleu conèixer a tots el xiquets i xiquetes de Faura passeu.

Granja Escola Llometa de Llavata

Hui hem anat a la granja escola Llometa de Llavata en Lliría. Ha sigut la primera vegada que hem visitat aquesta granja, i la veritat és que ho hem passat genial.

Quan hem arribat els monitors ens estaven esperant. Hem baixat del autobús i ens han acompanyat a esmorzar. Després d'agafar forces ja estem preparats per començar les activitats!!




Hem aprés a fer rosquilletes. Ho hem fet molt bé perquè l'any passat quan estudiarem el Projecte Medieval els papà de Zoe ja ens ensenyaren a fer rosquilletes.
Mireu que forners estem fets!!. Les rosquilletes són per a la vaca Margarita.



A l'hort hem aprés a plantar llentines. Entre tots en fem un caminet amb una muntanyeta, i dalt hem plantat les llentilles.





També hem aprés ha cultivar cols. Primer hem agafat un poc de terra i l'hem posat dins d'un got. Després, del semillero hem agarrat una col xicoteta i l'hem posat dins del got. Quan arribem a casa hem de transplantar la col i regar-la.





Com a última activitat del matí, hem pujat en carro tirat per una mula. Això si que ha sigut molt divertit!!.





És hora de dinar!!!. Portem un matí de moltes activitats i és hora de descansar un poc i recuperar forces per a les activitats de la vesprada.
Ens hem rentat les mans, hem fet pipi....................... i tots a dinar!!!.
El menú ha sigut: paella, formatge i papes i iogurt.





Per la vesprada, hem anat a visitar la granja. En Llometa de Llavata hi han molts animals: una vaca, ponis, cavalls enanos, gallines, gall, cabres, un cangur, ànecs, un ruc, un mapatxe, rabosses...........





Després de visitar-los a tots, això si, sense cridar molt perquè si no s'asusten, hem pogut pujar en poni i pegar una volteta.




És hora de despedir-se dels monitors. Com ens hem portat molt bé ens han fet un regalet: una papallona per colocar-la al costat de la col. Moltes gràcies!!!.


Molt cansats hem arreplegat tot i hem pujat a l'autobús per tornar a Faura.

Alguns xiquets ens hem dormit al autobús, altres encara estaven nerviosos pel dia que hem passat.




Al arribar al cole les nostres families ens estaven esperant. És hora d'anar a casa i contar tot el que hem fet a la granja escola Llometa de Llavata de Lliria.

3 comentarios:

www.mcarmenfaura.blogspot.com dijo...

felicitat per les fotos. Es veu que se lo han passat de categoria.

Anónimo dijo...

Vaja excursió!. S'ho passarem molt bé, tan els xiquets com els mestres. Per cert, quina mestra més treballadora tenim: Vicky a les 3:38h pensant en els xiquets.Desconectaaa!
Enhorabona pel teu treball!

Pili i Celia

VICKY GALLEGO dijo...

jejejej Quines companyes més bones que tinc!!!.