Benvinguts i benvingudes a la nostra escola!!!. Si voleu conèixer a tots el xiquets i xiquetes de Faura passeu.

CREMÀ DE LA FALLA

Després de molt de treball i esforç, per fi ha arribat el dia de la PLANTÀ i la CREMÀ de la FALLA. Aquest any la FALLA ha sigut molt bonica i gran. El lema de la FALLA era "El medi ambient i la contaminació. El passat i el futur".




Els xiquets d'Infantil, aprofitant que hem estudiat el "Món Medieval" (3 i 4 anys) i el món de l'Astronomia (5 anys), hem fet els ninots del passat (castell, bufó, drac) i del futur (astronautes) respectivament.











Mireu que bonics ens han quedat!!












A primer hora del matí, tots els xiquets/es hem anat a plantar la falla al pati de primària. Els alumnes més majors han ajudat a traure tots els ninots al pati.








I per fi, la CREMÀ!!!.


Primer a desfilat la comissió Fallera i la nostra Fallera Major ha fet la cridà per donar pas a la GLOBOTÀ i després a la CREMÀ.




Ens ha donat un poquet de llàstima cremar-la després de tant esforç però la tradició mana i amb les cendres d'aquesta Falla comença la il·lusió per la Falla del 2010.




Per acabar la vesprada que millor que una bona XOCOLATÀ!!!!. Estava tot boníssim!!!


Que passeu unes BONES FALLES!!



Més fotos al blog de 4 anys. http://tutoria4anysfaura.blogspot.com
(si no es veu bé la pàgina potser pel navegador. Jo he tingut problemes amb internet explorer. Utilitzeu un altre navegador mentres es solucionen els problemes. Amb Firefox funciona bé. Si teniu dubtes pregunteu. VICKY)

No hay comentarios: