Benvinguts i benvingudes a la nostra escola!!!. Si voleu conèixer a tots el xiquets i xiquetes de Faura passeu.

Excursió a la granja

Hola amics i amigues!!.

El divendres tots els xiquets i xiquetes d'Infantil anaren d'excursió a la granja escola La Tarihuela de Jérica.


Pel matí tots estaven una miqueta nerviosos. Després de anar a classe, anar al wc i contar que estavem tots, hem pujat al autobús camí de Jérica.


Al arribar ens esperaven els monitors. Hem esmorzat i hem agafat forces per començar les activitats.
Ens hem posat la gorra perqué feia molta calor, i ......¡ja estem preparats per començar!

Els monitors de la granja ens han dividit en 3 grups: els xiquets de 3 anys amb tre monitors; els xiquets de 4 anys amb dos monitors i els xiquets de 5 anys amb 3 monitors.
Hem fet moltes activitats. Hem fet pa. Primer hem posat un poc de farina a la taula i després hem pastat la massa. Hem vist estruços i hem anat a un hort i hem llaurat la terra amb pala i raspall. També hem plantat semilles. Hem visitat els animals de la granja: cavalls, ovelles, poni, cabretes, una vaca, conills, gallines, galls, porquets.............

Fins i tot hem hipnotitzat a una gallina.


Hem visitat els cèrvols, el aviari i les tortugues.


Després de tantes activitats hem anat a dinar. Hem menjat macarrons, varetes de lluç i un gelat. Hi ha algú que s'ha quedat dormit després de dinar.



I molt cansats hem tornat a casa. Les girafes i els elefants han acabat molt cansats i els ha vingut molt bé descansar a l'autobus. Mireu que caretes després de tot el dia sense parar.

No hay comentarios: