Benvinguts i benvingudes a la nostra escola!!!. Si voleu conèixer a tots el xiquets i xiquetes de Faura passeu.

9 D'OCTUBRE

Com tots els anys a l'escola hem celebrat el 9 d'octubre.

Aquest any hem tingut moltes sorpreses. Aquest matí hem rebut una visita molt especial: Jaume I amb la seua dona Na Violant ens han visitat a les nostres classes per convidar-nos a conquerir el seu castell. I és clar que hem dit que SIIIIIIIIIIIIIIIII!!

A les tres tots els xiquets/es ens hem posat la nostra medalla màgica, i acompanyats per unes donzelles, hem baixat al pati d'infantil a esperar a Jaume I.

El rei ha arribat damunt del seu cavall. Després de saludar i comprovar que tots el cavallers estaven preparats hem anat a buscar a la seuda dona.

Per poder entrar al castell hem tingut que passar per damunt d'un pont. Quan tots ho hem aconsseguit hem anat a l'habitació de Na Violant, i estava dormint. Entre tots li hem enviat un bes i la reina ha despertat.

Ens ha contat que havia tingut un somni en el que una oroneta li contava una cosa pero no la recordaba; aixi que hem decidit anar a buscar a l'oroneta.

Però, pel cami hem trobat a un bruixot que no ens deixaba creuar el seu bosc si no passaven 3 proves:

1. Fer algo que es puga desfer.

2. Cantar una cançó.

3. Solucionar una endevinalla.

Com que som tots molts sabuts hem aconsseguit superar les tres proves i hem pogut passar pel bosc en busca de l'oroneta.

Per fi, l'hem trobat a la seua casa fent una recepta de cuina. I ens ha ensenyat una cançó epr fer fugir a l'enemic del nostre castell.

I per celebrar-lo tots junts hem ballat una dansa.

Gràcies Jaume I per fer-nos gaudir de la teua festa!!!!No hay comentarios: