Benvinguts i benvingudes a la nostra escola!!!. Si voleu conèixer a tots el xiquets i xiquetes de Faura passeu.

EXCURSIÓ BORRIANA I ALMENARA

El divendres 28 de novembre tot el cicle d'infantil hem anat d'excursió al "Museu de la Taronja" de Borriana i al magatzem de taronges "TORRES" d'Almenara.

La visita al museu ha sigut prou interesant perquè hem vist moltes coses que hem estudiat a l'escola: cóm es la taronja, utensilis i roba per a collir-la, cóm es transporta, els caixons, els papers per embolicar-les, una maqueta d'un magatzem......
Aci teniu les fotos de la visita al Museu de la Taronja.





Però el millor estava per arribar. Després de Borriana agafarem l'autobús per anar a Almenara.
Després de dinar al solet en un parc molt bonic al costat de l'institut, i després de agafar forces i jugar un poquet ja estaven preparats per visitar el magatzem de TORRES.
Tots els xiquets/es tenien moltes ganes de vore un magatzem de taronges per dins.



També hi ha que dir que els pares, les mares i els familiars que treballen a torres també estaven molt ilusionats amb la nostra visita; i si no mireu aquesta foto.






Aci teniu les fotos de la visita al magatzem. Esperem que vos agraden. Poc a poc anirem posant més fotos de totes les classes.






Volem donar les gràcies a "Naranjas Torres" per la seua col·laboració i atenció durant tota la visita, i també pels regalets als xiquets. Moltes gràcies!!!!!

No hay comentarios: